Laat uw kind een cursus rekenen volgen bij Foutloos Rekenen

U wilt het niet aan toeval overlaten

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor een goede basis rekenvaardigheid. Bij Foutloos Rekenen geloven we dat iedereen kan leren rekenen. In een cursus van 12 weken geven we kinderen uit groep 6, 7 of 8 een goede basis voor het rekenonderwijs.

Met de juiste begeleiding kan iedereen wiskunde leren

In 12 weken foutloos leren rekenen

Wist u dat de leeftijd van 9 tot en met 13 jaar de beste jaren zijn om te leren rekenen? Dat is dan ook precies waarom wij ons richten op basisschoolleerlingen uit groep 6, 7 of 8. Ook als uw kind op de middelbare school zit kunt u bij ons aankloppen. Wij geloven namelijk dat íedereen aanleg heeft voor rekenen. Het is onze ervaring dat kinderen die goed zijn in taal, ook aanleg hebben voor rekenen. Alfa of bèta: goed leren rekenen is voornamelijk een kwestie van veel oefenen en voldoende inzet.


Online ondersteuning

Er is ook online ondersteuning aan onze leerlingen. Dat doen we door middel van video-uitleg bij het maken van het huiswerk. Ook is er een eigen WhatsApp-groep waarin altijd om hulp kan worden gevraagd. Aan deze groep zijn ouders, kinderen en 2 docenten toegevoegd. Een hulplijn inschakelen kan dus te allen tijde. Zo loopt de leerling niet vast tijdens het maken van het huiswerk.

Nuttig voor de rest van het leven

Het is belangrijk om al vroeg te beginnen met een goede basis voor rekenen. Dat helpt niet alleen op de basisschool, maar ook op de middelbare school. Wanneer een leerling goed en snel kan rekenen, heeft hij of zij vaak veel minder moeite met de exacte vakken zoals wiskunde, scheikunde, natuurkunde, informatica en techniek. Of een leerling nu naar het vmbo, havo, vwo of Technasium gaat: met een goede basis in rekenen liggen alle mogelijkheden voor een vervolgstudie nog open!

Worstelt uw kind met rekenen? Met een cursus bij Foutloos Rekenen geeft u hem of haar een goede basis

Hoe gaan we te werk?

De rekencursus duurt 12 weken. Elke les bestaat uit 2 uur en zijn in kleine groepjes van vier, vijf of zes personen. Zo krijgt iedereen de aandacht die ze verdienen en nodig hebben. 

Er wordt huiswerk gegeven en het kan zijn dat achterstand moet worden ingehaald. Dat is best even hard werken, maar het werpt snel zijn vruchten af. Het resultaat is binnen afzienbare tijd zichtbaar. Dat geeft uw kind meer zelfvertrouwen. De leerling ziet dan in waarom hij of zij zo hard moest werken. Gestimuleerd door onze docenten gaat hij of zij gemotiveerd aan de slag.

Prijzen

Kosten: € 96,- per les van 2 uur inclusief studiemateriaal, huiswerkcorrectie, online ondersteuning, vragen buiten de lestijd (persoonlijk of via telefoon), WhatsApp en een evaluatiegesprek met leerling en ouders.

Deze lessen vallen in het kader van het wettelijk erkende onderwijs en zijn vrijgesteld van BTW.

U kunt uw kind vrijblijvend inschrijven voor een eerste proefles. We nodigen u dan graag samen met uw kind uit. We laten precies zien wat uw kind gaat leren en wat wij van hem of haar verwachten. Daarnaast bespreken we ook wat wij aan resultaat kunnen garanderen. 

Vraag vrijblijvend een gratis proefles aan

Foutloos leren rekenen? Volg bij ons een cursus;